CURTS EN 36

RODA UN CURT EN 36 HORES!


De què tracta els «Curts en 36» ?

Els “CURTS EN 36” es un concurs on els inscrits hauran de realitzar un curtmetratge, de 1 a 5 minuts, en 36 hores. Les bases no estaran disponibles fins abans de començar el concurs perquè és on es diran els tres conceptes obligatoris (comerç, frase, objecte) per poder optar als dos premis.
El curt guanyador rebrà un premi de 100€ per gastar als comerços de l’Eix Comercial del Poblenou. #FemComerçLocal #FemBarri

Inici del rodatge: Dissabte 30 de setembre a les 10h
Lliurament dels curts: Diumenge 1 d’octubre a les 22h


MUHBA Oliva Artés

La projecció i entrega de premis es farà el Diumenge 8 d’octubre al MUHBA Oliva Artés (C/ Espronceda, 142 – 146, Poblenou).

VISIONAT A LES 18:00h
ENTREGA DE PREMIS A LES 20:30h


GUANYADOR 2023 «CURTS EN 36»

Contingut pendent d’actualitzar


Acord de col·laboració amb

MIL MIRADES

MIL MIRADES va néixer com una iniciativa ciutadana, dins del marc del Festival Escena Poblenou.
Amb la intenció d’instal·lar-se com a festival de curtmetratges referent en participació ciutadana i veïnal al litoral de la ciutat de Barcelona, va acabar aterrant al barri de la Barceloneta. MIL MIRADES es vertebra sobre tres eixos: la participació ciutadana i veïnal, l’aprofitament dels recursos dels que es disposen, i la recuperació de l’espai públic com a espai de trobada, i com a espai on desenvolupar processos culturals i socials allunyats del seu ús quotidià.

El concurs de curtmetratges de MIL MIRADES ja va per a la desena edició el proper 2024.

Convida als i les participants a rodar i editar un curtmetratge del gènere en 24 hores, amb el barri de la Barceloneta com a escenari. Abans del tret de sortida, l’organització proposa tres premisses que han d’aparèixer al curtmetratge: un espai, un objecte, i una frase.

La gala de premis i la mostra dels curts a concurs té lloc a la sala d’actes del Centre Cívic de la Barceloneta.
Pots visualitzar l’acte de la 9à edició on es menciona l’acord de col·laboració establert amb el Festival Rellisquín. Cinema i Cuitat i en especial amb la convocatòria «Curts en 36 «.

Si després del Rellisquín teniu ganes de seguir rodant, us animem a participar a l’edició de maig de 2024!!